Плащане и транспорт

Плащане:

Можете да платите Вашата поръчка по един следните начини: 

  • чрез наложен платеж при получаване на стоката

  • с банков превод преди изпращане на стоката

 

Транспорт:

Времето, за което ще получите Вашата поръчка, зависи от наличността на дадения артикул и от Вашето местоположение. 
Ако направите поръчка до 16:00 в работен ден и стоката е налична в Централен Склад, тя ще Ви бъде изпратена същия ден и ще бъде при Вас според графика на куриера.


Ако направите поръчка след 16:00 или в неработен ден, то тя ще Ви бъде изпратена в първия работен ден. 
Ако стоката е налична в някой от нашите магазини, изпращането ще бъде забавено с до 2 работни дни, но при всички положения Вашата поръчка трябва да бъде при Вас за не повече от 5 работни дни след като сте я направили. 
Adelly изпраща чрез експресна доставка на Speedy до адрес на клиента. 

Рекламации и връщане на стока:

Ако не сте доволни с направения от Вас избор, може да върнете стоката в седемдневен срок от получаването и. За целта трябва да се свържете се с нас тук. В този случай трябва да имате предвид, че транспортните разходи са за Ваша сметка.
Ако имате рекламация на стоката поради дефект, несъответствие на размер или друго можете да върнете стоката, като за целта трябва да се свържете с нас тук, а ние ще организираме транспорта за наша сметка. Стока от рекламация може да бъде заменена или можем да Ви възстановим платената сума. 

Пълните общи условия може да видите тук.

©2021  Adelly

 

Проект: BG16RFOP002-2.073-16614-C01 Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID -19

Главна цел: Осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятаия за справяне с последиците от пандемията COVID -19.

Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

Бенефициент: 'ВАСИ И КО' ООД

Обща стойност: 10 000,00лв., от които 8 500,00лв. европейско и 1 500,00лв. национално съфинансиране.

Начало: 14.09.2020

Край: 14.12.2020